News

 NEWS


 

P1250515News item 1 PICTURE GALLERY
The Picture Gallery has recently been updated. Have a look at paintings in close detail, inspired by and based on historical drawing and painting techniques.  (reade more)

 


P1460798 - kopie - kopie

News item 2  WORKSHOPS KLASSIEKE TEKENTECHNIEKEN
Vanaf 13 oktober 2017 staat er weer een serie workshops op het programma, waarin we dieper ingaan op de tekentechnieken van kunstenaars als Jan Van Eyck, Albrecht Dürer en Pieter Bruegel de Oudere. We werken met authentieke materialen op papier dat we zelf  gaan prepareren. Een bijzondere gelegenheid om de voordelen van historische tekenmethodes aan den lijve te ondervinden en zo de eigen tekenvaardigheid te vergroten.  (lees meer)

 


25News item 3 CULTUUREDUCATIE IN HET ONDERWIJS
Iedereen is anders. Of het nou om kinderen gaat of volwassenen. Door zijn opleiding en jarenlange ervaring is Jan Bustin in staat om met kunst en cultuur mensen te motiveren het beste uit zichzelf én anderen te halen. Zowel voor de klas als op studiedagen. “MAATWERK” staat hierbij voorop. (lees meer)  

 
cursus_left02News item 4  CURSUSSEN 2017-2018 
Naast kortere series workshops zijn er ook cursussen die elke week of om de 14 dagen doorlopen tot in het voorjaar 2018. Komend seizoen staan er in Maaseik (BE) twee cursussen Algemeen Tekenen/ Schilderen (lees meer) en twee series workshops over klassieke schilder-en tekentechnieken op het programma. (lees meer) Maar ook in Weert (NL) zijn er verder nog cursussen kunstgeschiedenis/ kunstbeschouwing die worden verzorgd door Jan Bustin. (lees meer)