Blog

BLOG

Over kunst en zo. De ene keer algemeen en zakelijk , de andere keer specialistisch en informatief. Luchtig relativerend of serieus overpeinzend…

De blogs bestaan enerzijds uit bijdrages met een louter informatief, hopelijk objectief en/of educatief karakter. Maar het kunnen ook columns zijn, die een gekleurd beeld schetsen van wat Jan Bustin van de straat houdt, en ook zo nu en dan beweegt. Want ook dat komt wel eens voor …

Deze bijdrages zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.


CURSUS & CO

ACTIVITEITEN EN WORKSHOPS

Onder deze categorie vallen berichten over allerlei les-activiteiten voor volwassenen. Denk daarbij aan lezingen, cursussen en workshops. Over het algemeen zullen deze berichten ook op de News-pagina en via de Nieuwsbrief bekend worden gemaakt.

cursus_left02


GARDEN

OVER HET LEVEN, LEVEN EN LATEN LEVEN IN DE TUIN. 

Soms zit het mee, maar ook net zo vaak tegen. In deze column beschrijft Jan Bustin op relativerende wijze over zaken, gebeurtenissen en ervaringen uit de (huis-  tuin- en keuken) praktijk.

089m


KUNST- EN CULTUUREDUCATIE 

OVER KUNST IN HET ONDERWIJS

Kunst- en Cultuureducatie biedt uitgelezen mogelijkheden om dwarsverbanden te leggen tussen de verschillende leergebieden binnen het onderwijs. Daarmee wordt het onderwijs voor kinderen interessanter en zinvoller.

school1


ON ART 

OVER KUNST IN HET ALGEMEEN 

Met kunst kun je alle kanten op! … of niet… De richting die Jan Bustin in dit Blog kiest, is een persoonlijk gekleurde kijk op wat hem interesseert aan kunst. De zin of onzin ervan. Meestal informatief, misschien ook wel eens belerend, maar vaak ook relativerend.

mond


PICTURE GALLERY

SCHILDERIJEN VAN JAN BUSTIN 

Deze Gallery bevat afbeeldingen van schilderijen, die door Jan Bustin werden gemaakt. Vrij recent werk met een duidelijke verwijzing naar Oude Meesters, maar te zijner tijd ook een overzicht van ouder werk in een juist meer moderne stijl.

P1280323


VAN EYCK 

ON VAN EYCK AND RELATED SUBJECTS

Er zijn dingen waarop  je nooit uitgekeken en waarover je nooit uitgedacht raakt. Bij het oeuvre van Van Eyck zal ik niet de enige, niet de eerste en hoogstwaarschijnlijk ook niet  laatste zijn, die er over schrijft. Van Eyck : een feest voor het oog.

053a - kop